I'm come back


Assalamualaikum wbt...

2016... Here i come. Makan tahun dah blog ni tak berupdate.  Lepas je pindah dari melaka ke kelantan negeri asal usul ku, terus tak ingat yang aku pernah ade blog comel macam ni. Hahaa

Banyak benda aku nak story kat sini.  Tapi banyak pulak kekangan yang terpaksa membatalkan niat aku yang setulus suci ni. Masalah terbesar nya ialah.. Lappy aku masih dalam kotak tersimpan kemas dalam bilik bawah.  Lepas je angkut barang2 pindah dari lori 3 tan tu semua barang masih belum terusik lagi sampai sekarang.  Maklum la.. Pindah umh mak, barang dia saja pun dah tak cukup space ape lagi nak taruk susun ngn barang2 aku.. Mau jalan tak nampak kaki nak sorong.. Hahaaa.

Actually saja je ni aku nak try post entry. Mana la tau kot sawang dalam ni tebal sampai tahap takle nak sapu ker kan...

Selamat berhujung minggu semua..  Lalui lah weekend anda dengan program menarik. Terapi minda dan jiwa kita yang selalu sibuk dengan urusan duniawi...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2012 reserved to Kisah_Kami. Template Edited by Cik Rose Cute