Santai Malam


Selamat malam...

Entri malam yang amat bersahaja. Sekadar mengisi kekosongan masa yang ada...sementara anak kecil sedang syok beristirehat di singgahsana nye,sambil layan Cinta Qaseh, rajin plak jari jemari ni menyusun kata mencoret cerita.

Berblog sesi malam macam ni lebih tenang skit berbanding sianghari. Mana tak nye,sibuk nak uruskan anak2 la,kemas rumah lagi, nak masak untuk lunch lagi...tak semudah yang disangka tau. Kadang tu,idea pun mudah datang waktu2 malam sebab lebih tenang kan..

Sesuatu yang paling nak sangat dikongsi kan bersama kat sini adalah.....satu perasaan yang sangat2 tak sabar nak tunggu hari esok. Perasaan ni hanya perempuan yang bergelar ibu yang akan dan pernah melalui nya saja yang tahu.

Esok is my last day saye berpantang...dan lepas tu dah boleh makan macam2 buat kje2 rumah yang terbengkalai tu ha...Nanti saye buat entri khas tentang waktu pantang baru2 ni okee...

Mata pun dah ngantuk. Nak tidur la dulu. Satgi tengah2 malam kena bangun susu kan si kecil plak....Jeles betul tengok hubby syok2 tdo sedang kita kena jaga....huhu..Tapi tu sume tak jadi masalah for me sebabnye.....I LOVE MY FAMILY....Mereka lah segala-gala nye bagiku..


2 comments:

  1. merahitujambu tak sampai hati plak..hehe..dia kje pun utk kitorang jugak kan..:-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2012 reserved to Kisah_Kami. Template Edited by Cik Rose Cute