Blog Update By Phone

Assalamualaikum...

For the first time buat entry guna phone. Banyak alasan sebenarnya di situ. Bila dah libatkan diri dalam dunia blogger ni...internet dan macam macam jenis gajet wajib dah tu kena ade.

Kisah Kami dan internet pun macam tu jugak. Satu masa dulu dulu, hepi blogging 24jam sehari. Seronok giler masuk dari satu blog ke blog lain yang sungguh begitu awesome sekali. Suka tengok macam macam design blog pelbagai gaya bermacam cara dan style. But that was before. Waktu rumah lama ade wifi...

And nowadays...wifi still boleh guna. Cuma nya terpaksa buka nset on wifi on portable hot spot baru boleh on desktop..baru la enjoy blogging sampai lebam. Badly to say...my phone jadi panas battery plak cepat sangat la nak reduce kan percentage nye tu sebabkan kena tampung more than one user hot spot. Macam ni lama lama boleh lingkup la nset cikai ni. Mana nak cekup duit beli baru maaa...

Apa sekalipun, tetap rasa bersyukur masih boleh jadi seorang constant blogger hingga kini walau dengan apa cara jua..Semangat Itu Yang Kita Mau...ngeeee...

Babai...

6 comments:

  1. takpe dik...syukur dengan apa yang ada..janji dapat pulish entri..hihi..cik akak guna BB je..kekadang memang masalah..nak buat cam mana kan...akaun tak stabil lagi..hahaha

    ReplyDelete
  2. Sama la. sy pun blogging tru fon je. Kat opis kdg2 x leh buka blog pun. Nak komen nak update sume tru fon. Fon ni mmg pntg la. x de fon bosan bapak.

    ReplyDelete
  3. As salam..

    takpe..janji update jugak..:)

    ReplyDelete
  4. done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. hehe..betul tu seronok bw..tengok kawan2 punya blog cantik2 mengancam..
    kdg2 tu guna jg hp bw tapi tak puas ati hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2012 reserved to Kisah_Kami. Template Edited by Cik Rose Cute