Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..


Assalamualaikum...




Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli..

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana..

25 comments:

  1. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

    ReplyDelete
  3. Balas kunjungan
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html
    Done follow

    ReplyDelete
  4. as salam..
    salam perkenalan dari KK! ^^
    dari segmen y same.. :)

    ReplyDelete
  5. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    datang berhajat...singgah sini

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  7. tak sempat deno join tapi deno nak blogwalking sini jugak!^^ hehe.. jom ke blog deno? :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah dikemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

    http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

    Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

    ReplyDelete
  9. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

    ReplyDelete
  10. Salam, hi singgah dari segmen yg sama, bw n follow here.. :D

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  11. Hai , Mira in da house !! ><

    http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  12. cik akak dah follow adik...

    jom join contest nie dear..

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

    ReplyDelete
  13. salam kenal ^_^
    datang singgah & jemput singgah
    http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sama ^^

    btw, saya dah exchange banner k ! n follow blog yang comel ni ;)

    ReplyDelete
  15. thx follow... sye follow kembali..:)

    ReplyDelete
  16. dtg sini balas kunjungan...selamat bersegmen ye...:)

    ReplyDelete
  17. hai..hani disini,,,jmpot ke blog hani pula yer...
    http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/saya-busy.html

    ReplyDelete
  18. singgah balas kunjungan disini.
    sy follow awak.
    follow sy juga kalo sudi :)

    ReplyDelete
  19. salam kenal singgah sini dari segmen yang sama dan follow awak...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  20. done follow awk ..follow aten balik k :)

    http://atienstory0809.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  21. Singgah BW here. sorry lambat done follow ^^ jom visit my site http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

    ReplyDelete
  23. dari segmen sama.
    http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  24. Salam~ Zam datang nak berkenalan dengan Tuan Blog :) Jemput singgah : http://zamani84.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum.datang sini dari segmen yang sama:
    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    nak ajak join contest pertama dari saya.harap sudi join dan doakan semoga mendapat sambutan ye.jom join,62 hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang! :D

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2012 reserved to Kisah_Kami. Template Edited by Cik Rose Cute