Contest'st Cas-sie Emily



Assalamualaikum...

Selamat pagi sahabat sahabat yang disayangi baik di alam maya ini mahupun di luar sana yang masing masing menyibukkan diri dengan tugasan harian. Everyone have their own work..itu adalah pasti kan???

Ok guys..back to the title above..bagi sape sape yang dah join contest ni mesti tak heran pebende ni kan!!! Actually, pagi tadi saya dapat 1 msj from Cik Aien melalui shoutbox saye. 

She ask me to join her contest dan saye pun ape lagi..dengan tak memanjangkan ruang fikiran saya ni terus membuka beribu ribu langkah menyemakkan diri join contest ni..Lately, perasaan ingin sertai mana mana contest menjadi jadi plak...So, pada sesiapa yang nak anjurkan contest, moga korang tak lupe tag ke, buzz ke, msj saye sama eh..hehe





Haaa..ni la dia bentuk contest yang saya maksudkan di atas tadi. Comel kan??? Ada sape sape yang berminat nak sertainya boleh la klik DI SINI ok..

As usual, each contest like this mesti meng'tag'kan beberapa nama kawan kita kan.. Jadi kali ni saya memilih:

Cik Fiza
En. Caliph
Adik Una

P/S: Korang jangan marah yer sebab saya pilih nama korang...huhu

Sekian, terima kasih..

3 comments:

  1. arigatou utk tag.. insyaAllah x bz sy join ok...

    *gud luck yer ^^

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2012 reserved to Kisah_Kami. Template Edited by Cik Rose Cute