Terima Kasih Cik Sharina Elyana Yang Baik Hati


Assalamualaikum...


Hujung minggu datang lagi..oyehhhh..Tapi kami sekeluarga tak ke mana pun minggu ni..Melepak jer at my home sweet home ni ajer..Korang macam mana? Sharing sharing la aktiviti mingguan korang kat sini..teruje plak nak tau nih..


Posting pagi ni lebih kepada entri untuk sampaikan rasa terima kasih saya kepada sorang sahabat blogger yang baru saya kenal tak sampai seminggu pun lagi, but she's very kind and friendly with me..Maybe hanya dengan cara macam ni jer lah boleh merapatkan ukhuwah sesama blogger kan..Nak keluar jumpe makan sama borak borak sempoi rasa cam imposible jer..Tak tahu la korang macam mana..mayb selalu hanging out together ker kan..


Ape yang saya nak citer kat sini pasal cik Sha..dia memang sorang yang baik hati..I'm not very sure either she's newbie or not..but if refer to her archive tu..all post started on this year..Dear cik Sha, pardon and correct me if i'm wrong ok..


Sebelum ke mana mana lagi..tengok dulu header dia kat bawah ni bagi korang jelas sape kah tuan punya blog yang saya kata kn tadi..




Saya suka header dia. Cantik sangat sangat..very da creative gugirl..hehee..Nak tau ape yang dia bagi kat saya???? Tengok kat bawah ni lagi..


Dengan bermurah hatinya cik Sha buatkan cursor comel untuk saya semalam..free of charge tu..Kebetulan masa tu she's not so busy dan tepat pada masanye jugak saya jadi yang terpantas tengok dia update her entry..But then..next entri dia pun masih lagi buatkan cursor free untuk sape yang request..Dah la kreatif, rajin tolong orang, friendly la pulak.Korang kalau nak kenal her by closely boleh visit blog dia..

Ehhhhh???? Saya ni dah macam buat segmen review blog la plak...Bukan..bukan..bukan...betulkan kefahaman masing masing yeh..hehe..sebabnye kalau tak silap saya, CP dah pun review blog cik Sha ni beberapa hari yang lalu..



P/S : Ade tak sesapa nak saya review blog korang..hehe..boleh tinggalkan link di ruang komen kat bawah...

6 comments:

  1. whoaaa.. nama cp ade tuu.. thanks aini.. :D btw, review la blog cp.. please.. tak penah ada org review blog cp kaw kaw punye.. :'(

    ReplyDelete
  2. review blog cp????emmm..kena pikir byk kali nih..cp dah terlebih master daaa...aini baru jer lepas merangkak..jalan pun tak stabil lg nih..cane???cp kan sifu aini..:-)

    ReplyDelete
  3. xmoh review cik misi keeeee?ngeee:D
    guro je taw..

    ReplyDelete
  4. btul la CP da jd siFu..aitsss...Big Sifu !! hehe

    insyallah akan review balik thnks aini :)

    kmrn boring..sha biasa ja org nya
    entry kamu buat sha sejuk la (cm mo bca kali2 pula) hahaha

    so sapa2 mo header, cursor and bus card jom minta :) all of them is FOC

    nice entry kamsamnida :) unni

    ReplyDelete
  5. Review lah blog syada . Hihi

    ReplyDelete
  6. kita ter'promote blog awak .. jangan marah ye .. thanks sebab follow EesyaLavigne

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2012 reserved to Kisah_Kami. Template Edited by Cik Rose Cute