Sudi Tak Jadi Rakan Bloglist Saya...?


Assalamualaikum...

Hampir setengah hari asyik tatap blog sendiri. Tiba-tiba mindset ku berkata-kata dalam diam.."Jom kita kumpul blogger banyak-banyak nak..?" So, saya pun seraya menjawab.."Jom..." 
-
-
-
-
-
v
Hai korang..tah ape-ape pendahuluan esei kat atas tu kan.. Cikgu check confirm kena reject..haha..
Entri ni dibuat atas beberapa sebab. Firstly, nak tambah kenalan alam maya. Terpikir jugak berapa ramai agaknye yang ade blogspot kat Malaysia ni ek..

Secondly, senang untuk saya jejak menjejak korang di bloglist saya. Kira nye ada yang sudi, blog-blog korang la yang mula-mula sekali saya akan terjah tiap kali saya buka blog sebab dah tersenarai kat situ. Memudahkan saya baca update terkini korang.

Thirdly, dah tak perlu minta izin ngan owner blog untuk letak dalam bloglist saya. Ini kadang tu owner tak tau pun blog dia di bloglistkan dalam certain-certain blog. Betul tak korang???

On the other sight nampak cam entri bersegmen la plak. This actually open for those yang sudi jadi sahabat karib saya di sini...Tak berani nak buat segmen or giveaway coz i'm not a glemer blogger. Apatah lagi blog saya tak sehebat blog2 korang yang awesome tu.. Yang betul nye takut takde sambutan...haha...

Maka dengan ini...saya sebagai owner blog ni menyeru pada yang sudi dan berminat jadi rakan bloglist saya boleh tinggalkan link url blog korang di ruangan komen. Nak jerit kat shoutbox pun bole..okeee...






39 comments:

  1. mahu2... hehe :)

    http://www.mayesa-jcb.my

    ReplyDelete
  2. tq....jejak menjejak lah kite ye he2

    ReplyDelete
  3. hehehe..

    http://www.paly.my/

    ReplyDelete
  4. nak! hehe...
    http://dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. beLog FakhRuru dtg dri invitation awk!! done follow 340 n op cose nk msuk dlm beLog list.. hehehe!!

    http://fakhruru.blogspot.com ^^

    hepi beLogging in advance!!

    ReplyDelete
  6. Eyqa nak :) http://eyqahasnan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. sini sini :)

    http://anisforeveralone.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. mestila nak masuk bloglist jugak.. mihmihmih

    salam kenalan dear :)

    http://contengcontengfafa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. nak jugakk. hehehe :)

    http://storylifeofqiela.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. nak join jugak.. hehe.. nie aien punya link..

    http://www.aienhermionie.my

    ReplyDelete
  12. nina nak jugak :)

    http://neynaproperty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Nak join ..:-) http://baitihosaini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. saya!
    http://cikarinasukataip.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. hai...saya dtg nk kawan dgn awak....hihihihi

    mylovely-fieda.blogspot.com

    dh masuk dlm bloglist kita juga blog ni :sweety blogger'

    ReplyDelete
  16. http://budaksukavanilla.blogspot.com/

    blh gk msuk bloglist awk. . :D

    ReplyDelete
  17. Mieya nak :)

    http://budakshumort.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. tq aini,..ingat lg kat akak eks... http://miaduniaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. kita mahu kita mahu.. :D
    http://ihazaliza.blogspot.com
    salam kenal kak Aini, ada kelapangan Insya Allah iha datang sini selalu okeh.. :)

    ReplyDelete
  20. mahu mahu :D Mira letak akk dalm bloglist mira kayh :)

    ReplyDelete
  21. nak join!!!!!
    sikechekmessy.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. boleh letak lg tak ? :D
    irapunyela.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Nak letak jugak boleh? :)

    www.nugrulsakura.my

    tukar2 yerp...nnti sy masukkan dlm bloglist sy plak :)

    ReplyDelete
  24. done follow

    http://cyanxkamo.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. nak jugak..boleh tak blog omey??
    Jom join ga saya jugak jom..
    http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

    ReplyDelete
  26. nk2 =D .

    http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. nk2 =D .

    http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. sudi dear :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. nk jgk la =)

    qesahqaseh.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. boleh jugak ..
    http://loveandcolourfullife . kiter dah pun letak awak di bloglist blog kiter. hee ...

    ReplyDelete
  31. jom . nak jugak .. hihihi .. http://dhiaadawiyah.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. boleh join ;D
    http://sweetmamaintan.blogspot.com

    ReplyDelete
  33. salam bagus2...JOM JOIN SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST BERSAMA ENTRI MAMA....tq

    ReplyDelete
  34. e'in nak join...

    http://thatsomine.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. on lagi ke?
    nak ikut join...
    ti lawat umah sy pulak ea..
    asalamualaikum

    http://www.sukakahhati.blogspot.com/

    ReplyDelete
  36. salam jempot join contest saye http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/04/mini-contest-kira-batu-kristal-by-mama.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2012 reserved to Kisah_Kami. Template Edited by Cik Rose Cute