Bantal Dan Anda1)  Memeluk Bantal
Mereka yang suka memeluk bantal biase nye berjiwa seni..betul ke? Golongan ini memberikan penghargaan yang tinggi terhadap muzik, sastera dan lukisan. Perasaan mereka pula halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi..Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2)  Menggunakan Bantal Yang Banyak
Mereka biasanya kurang keyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

3)  Tidur Dengan Satu Bantal
Mereka bukan jenis yang mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.

4)  Meletakkan Bantal Di Bawah kaki
Mereka ini mempunyai sifat yang kurang baik. Mereka jarang bergaul dengan orang ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita-cita. Mereka tidak suka berusaha.

5)  Tidur Tanpa Bantal
Mereka memiliki sifat percaya akan diri sendiri yang sangat tinggi. Kadang kala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego. 

6)  Tidak Punya Bantal
Kasian betul mereka nih... Pegi la kedai beli satu..bukannya mahal sangat pun..kedekut ke pemalas..renung2kanlah, yang mana satu bantal anda???????

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2012 reserved to Kisah_Kami. Template Edited by Cik Rose Cute