3 Doodle Untuk 3 Sahabat

Selamat malam...

Lately, blog Pena Lusuh terbiar macam tu jer tidak berupdate. Mood untuk berblog walking terjah menerjah langsung tak ade. Nak sign in pun tak berapa nak rajin apatah lagi nak termenung depan lappy spend time 2 3 4 jam layan blog. Tak nak la hobi ni jadi half way jer kan..Biar ia nya kekal untuk saya abadikan segala perjalanan hidup di sini. Dan sekarang....saya kembali menjadi blogger seperti sediakala..yeahaaaa...

Sebagai mana yang saya janjikan dalam 1st para entri yang lepas..akan saya kasi hadiah pada mereka yang sudi bertapa lama kat entri tu kan..jadi, hanya hadiah yang tak seberapa mampu saya berikan.Even tak cantik tapi saya puas hati. Harap 3 sahabat saya ni pun sama yer...

Buat Ashafanie
Untuk Cik Fiza
Untuk Cik Kay Jue


28 comments:

  1. cute la aini buat..sha xpndai buat mata hehe

    ReplyDelete
  2. @sHaR!Na eLyaNa ni cute versi org tak pandai..hehe..aini pun slalu fail bab mata.main hentam jer sha..time jd tu jd la..time xjadi??buat2 x nampak..hehe

    ReplyDelete
  3. alahai... comelnyee... utk sye xde? ahahaa xD

    ReplyDelete
  4. @shar90 hehe..ade mase nanti saye buatkan yeh..

    ReplyDelete
  5. thnks kak aini.. >_< pandai kak aini buat doodle..

    ReplyDelete
  6. @Cik Kay Jue hehe..same2..time mood ok br menjadi..hehe..

    ReplyDelete
  7. Comey la...c'jai nak jugakkkkk...hehe...

    ReplyDelete
  8. @C'Jai bole3..nanti aini wat kasi c'jai yeh..

    ReplyDelete
  9. Salam..akk! wahhh..makin teror akak uat doodle :) cantik..cemua kai spek mate,hehehe

    ReplyDelete
  10. Salam,wah comelnye kak..Pandai lukis doodle ek..hehe Nak 1 blh? Kak try tgk tuto ni utk bt mata doodle tgk kat http://www.fizgraphic.com/2011/10/tutorial-photoshop-buat-mata-doodle.html

    ReplyDelete
  11. @✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ thanks aini atas keperihatinan aini kasi link tu.mmg time nk buat mata tu down skit...huhu..

    ReplyDelete
  12. cute..kalo nak request 1 boleh ke dik ? salam kenal =)

    ReplyDelete
  13. @Cikgu Ma tima kasih kak..nanti aini buatkan 1 utk akak eh.dh siap aini bgtau yeh..

    ReplyDelete
  14. btol ke nak buat doodle tuk akak? terima kasih =)

    ReplyDelete
  15. anda di tag di sini
    http://www.zhafwanbasheer.com/2012/05/blogger-forum-caricybercom.html

    ReplyDelete
  16. comelnya..hehe..
    ayu taq sis ;-)
    http://arelinayu.blogspot.com/2012/05/contest-by-nora-danishsaya-meminati.html

    ReplyDelete
  17. tengs ya ! Hee. baru perasan entry nie. sory. sblom nie aini bg kat cbox kan. hee, dh lama x singgah cnie. bz ckit sejak dua tiga menjak ie. huuu >.<


    Doodle tuh sgt comel ! ^^
    Fiza dah smpan. Hee

    ReplyDelete
  18. comelnye doodle! suke sgt! heee... btw, deno folow sini dah.. nice blog! :)

    ReplyDelete
  19. awww, comelnyer dudel dia buat =)

    ReplyDelete
  20. comey nya :) sila la follow sy ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2012 reserved to Kisah_Kami. Template Edited by Cik Rose Cute