Kisah Lucu - Aisyah




Selamat petang sahabat semua..waktu waktu macam ni best makan cucur plus ngan fresh oren..basah tekak sikit.hehe..

Hari ni betul betul rasa entri Pena Lusuh ni tak de pengisian yang boleh dikongsi bersama. Puas jugak memanggil manggil Mr.Idea tapi langsung tak dihiraukan..huhu..Jadi, saya isikan posting petang ni dengan kisah lucu lagi la ek..



Pintu bilik dibuka dengan kuat dan mengejutkan sepasang suami isteri yang sedang tidur dengan nyenyaknya. Seorang lelaki dengan wajah garang mengacukan senjata tajam ke arah si isteri..

Perompak : "Sebelum kamu mati kubunuh, sebutkan namamu!"
Isteri : Na..nama sa..saya..Aisyah (bukan nama sebenar)",
Perompak : "Aisyah? Nampaknya sama dengan nama ibuku, aku tidak boleh membunuhmu",
Lalu dia mendekati si suami dan sambil mengacukan senjatanya ia berkata, 
Perompak : "Sebutkan namamu. Aku mesti tahu nama setiap orang yang menjadi korbanku...",
 Suami : "Namaku Irwan (bukan nama sebenar)...tapi..semua orang memanggilku Aisyah.."



Selamat Membaca Dan Semoga Terhibur...

20 comments:

  1. cantek blog.. jempot ke blog saye http://aishiteruttebayo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hahahha.. best2...

    nama saya pun Ayesha.. cuma ejaan salah, tapi takpe kan... jawap si Ayesha Ramlee.

    * membalas followers...

    ReplyDelete
  3. Salam..

    Boleh lak laki dia ckp camtu..ape punya olang lah, hahahaha

    ReplyDelete
  4. hahaha.. memang klakar.. like! >_<

    ReplyDelete
  5. hehe lawak ni menjadi aini..tersenyum ayu petang ni..hehe

    ReplyDelete
  6. makin cantik blog ni...tumpang gelak..hihih

    ReplyDelete
  7. NGEEE..SENGIH SUDAA

    CANTIKNYA BLOG..KEMAS JER

    ReplyDelete
  8. lps ni kena ltk nama a.k.a aisyah jgak la. hehehh

    ReplyDelete
  9. lps ni kena ltk nama a.k.a aisyah jgak la. hehehh

    ReplyDelete
  10. haha ! klaka laa :D cik misi ngh penat nih ilang sume coz ketawe !

    ReplyDelete
  11. ahah..punya lah nak selamat >.< hihi..nice2..

    ReplyDelete
  12. haha agaknye perompak tu bunuh x si suami?? :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2012 reserved to Kisah_Kami. Template Edited by Cik Rose Cute