‘’MegaGiveAway by Penmerah.com’’


Masa untuk bersegmen lagi..Baru sat tadi sifu saya Cik Purple (CP) seruuuu nama saya..Mana boleh lawan tok guru kan..Thanks ya Sifu bagitau pasal segmen nih..Kadang nak jejak semua memang tak terjejak la kan..Ade juga yang terlepas pandang walaupun dah berBW..Mungkin dorang update ape ape entri time kita tak online ke kan..So dengan isyarat meng 'tag' macam ni boleh menginformasi blogger blogger lain juga.. Ade kebaikannya juga di samping boleh tambah bilangan peserta dan follower sekali..Betul tak Sifu saya???hehe..


Panjangnye muqaddimah??? Opss..terlebih sudaaaa..


Tengok pada comment GA Penmerah.com tu mak aiiii..beratus ratus..begitu punya sambutannye ek..Dan saya sorang lagi yang akan meramaikan ratusan peserta itu..yeyehh..




Nak tag:


Azimah & Putri 


P/S: Gudluck pada semua peserta...

3 comments:

  1. wahhhh~tengs aini! comel nye laaa..nnt kalu free2 ptri join okey! :)

    ReplyDelete
  2. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2012 reserved to Kisah_Kami. Template Edited by Cik Rose Cute