Tak Sempat Bersantai Bersama Ustaz Azhar Idrus


Ini cerita semalam punya hal. Dalam lebih kurang seminggu dah kitorang nantikan Ustaz Azhar Idrus datang sini untuk satu sesi ceramah selepas Maghrib. Tak sabar nak dengar ceramah life dia since sebelum ni just tengok dalam tv or internet jer..So, kali ni berangan sakan la dengar dan tengok face to face Ustaz Azhar ni. Masa kami lunch, my husband said, "Petang ni kalau keje habis awal kita pegi pantai yeh...ade sesi santai bersama Ustaz Azhar Idrus", katanya..Saya pun jawab, "Baikkkkkkk abang..no hal punya...".

But..very sad to say..masa kitorang sampai tu, orang punya la ramai. Macam macam jenis orang ada. Once bila tengok stage tu, tengok sofa jer...sedeyyy..Programnya dah habis...

Dah tu apa lagi..niat dah beralih arah. Ke pantai la kami basuh basuh kaki Aqil bucuk ni haaa..








Malamnye tu..Papa Aqil jer pegi Masjid dengar ceramah Ustaz Azhar Idrus. Cadang nak ikut sekali, tapi Aqil dah tido plak time tu..Fuhhh..terlepas lagi..!!! Tapi takper la. Malas nak bersesak kat sana. Jumlah yang hadir boleh tahan ramai jugak la. Lebih kurang 15,000 penonton. Tajuk yang dibawa malam tu berkaitan dengan kematian.





8 comments:

  1. alololo bambamnye aqil..comeyyy!! hehe





    slm kenal,
    cik ana

    ReplyDelete
  2. @anamizu kaito tima kasih cik ana sudi folo blog pena lusuh..salam kenal juga...:-)

    ReplyDelete
  3. ala tomey2 adik aqil ni..ala kak aini..xpa nnt ada rzki bole santai ngn ustad Azhar insyallah :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal...

    yaya pun suka UAI..best..dakwahnya santai..
    rumah ustaz dekat je dgn ofis yaya nie..

    ReplyDelete
  5. tade rezeki le tu.. hehe
    saya pun tak pernah dngar live lagi..

    ReplyDelete
  6. tak ada rezeki nak dengar ceramah secara lifekan...alo...napa budak hensem tak nak senyum...senyum lah sikit kat 'opah' ni cayang...hihihihi

    ReplyDelete
  7. belum ada rezeki lagi tu kak.. hehehe. comel la aqil..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
♥ Copyright © 2012 reserved to Kisah_Kami. Template Edited by Cik Rose Cute